Директора Гутянського лісгоспу Харківської області Віктора Сису затримали під час спроби дати хабар співробітнику НАБУ, повідомляє газета “Сегодня”.

За словами народного депутата, кандидата на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації, Олексія Кучера, Сиса намагався дати детективу НАБУ хабар в розмірі 100 тисяч доларів.

Вирубування лісів
Вирубування лісів

Раніше Віктор Сиса підозрювався в тому, що кришує незаконні вирубки лісів у Харківській області, через що його викликав у Київ “на килим” Президент Володимир Зеленський.

Нагадуємо, що днями Вищій антикорупційний суд зобов’язав відкрити справу проти мера Києва Віталія Кличка та його заступників.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко vs Зеленський: стало відомо, кому не довіряють українці.

Також Знай.uа писав, як українці ставляться до Зеленського, Разумкова і Порошенко: нове соцопитування розставило всі крапки над "і".