Харківські правоохоронці днями затримали громадянина Росії, який не мав законних підстав для перебування на території України, повідомляє портал “Справжня варта” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківський області.

Як повідомляється, затриманий щойно звільнився після відбування покарання. Після затримання чоловіку надали усі необхідні документи для повернення додому та відправили до Росії через пункт прикордонного пропуску “Гоптівка”. Також йому було заборонено в’їжджати на територію України на три роки.

Нагадуємо, що нещодавно співробітники СБУ на Харківщині викрили угрупування, яке займалось контрабандою хімікатів до Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був схований у мішках з речами, що були у вжитку.