Прикордонники пункту пропуску “Гоптівка” у Харківській області затримали чоловіка, який намагався втекти від правосуддя, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, чоловік знаходився у розшуку через злочини, пов’язані з наркотиками та службовим підлогом та намагався втекти до Росії. Але під час перевірки документів його затримали та передали в руки працівників Національної поліції.

поліція, фото - з відкритих джерел
поліція, фото - з відкритих джерел

Нагадуємо, що нещодавно на Харківщині співробітники СБУ знешкодили угрупування, яке займалось контрабандою хімікатів до Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був схований у мішках з речами, що були у вжитку.