Харківські дорожники оригінальним способом вирішили проблему, з якою зіткнулись під час укладання асфальту, повідомляє “ТСН”.

Як повідомляється, дорожникам стала на заваді автівка, яка була запаркована на ділянці, де вони клали асфальт. Через це робітники просто оминули машину, залишивши під нею частину дороги без нового асфальту.

В мережі користувачі зацікавились, чому ніхто не здогадався викликати евакуатор для того, щоб прибрати легковик, і покласти асфальт нормально.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадуємо, що Президент Володимир Зеленський під час робочого візиту в Запорізьку область особисто перевірив щойно відремонтовану дорогу між Запоріжжям та Маріуполем.

Як повідомляв Знай.uа, нова глава Міністерства охорони здоров'я України Зоряна Скалецька не помітила корупції у відомстві після скандального відходу Уляни Супрун.

Знай.uа писав, що в Міністерстві розвитку громад і територій України заявили, що опалювальний сезон почався у всіх регіонах країни.