Сьогодні вночі у Харкові грабіжники влізли у магазин “Комільфо”, що знаходиться в будівлі по вулиці Сумській, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повдіомляється, невідомі зламали грати, влізли в приміщення магазину та забралти 12 золотих ланцюжків, кожен масою 30 грамів. Усі прикраси зберігались в коробці, що стояла на сейфі. В даний момент відкрите провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

поліція, фото - з відкритих джерел
поліція, фото - з відкритих джерел

Також відомо, що одним з засновників торгівельного центру, де сталась крадіжка, є Оксана Гайсинська, цивільна дружина мера Харкова Геннадія Кернеса.

Нагадуємо, що у Харкові активізувався шантажист, який вимагає в автовласників гроші за те, щоб їхні автівки залишились цілими та неушкодженими.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Дніпром сміливий пес вирвав з лап смерті 4-річну крихітку: "тисне лапу" вся Україна.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові рятували паралізованого пенсіонера: на 4 поверх - без страховки, герої серед нас.