У центрі Харкова розпочалось встановлення боксів з пакетами для прибирання за собаками, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, ця ініціатива належить одному з мешканців міста та стала переможцем конкурсу проектів на Бюджет участі. Реалізує проект комунальне підприємство “Центр поводження з тваринами”.

собака
собака

За словами директора “Центру поводження з тваринами”, зараз планується встановити 350 боксів з пакетами — переважно у центрі міста. Якщо вони користуватимуться популярністю, то бокси встановлять в інших районах. Кожен бокс вміщує 100 пакетів, заправку боксів новими пакетами планується робити раз на тиждень.

Нагадуємо, що на Львівщині проводять вакцинацію та стерилізацію безпритульних собак, яких позначають жовтою “сережкою”.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові біля супермаркету "Восторг" на вулиці Клочківській пролунали постріли.

Также Знай.uа писав, що у Парижі помер 38-річний Михайло Петров з Болехова. Чоловік працював за кордоном близько десяти років.