В одному з супермаркетів Харкова виявили підроблені рибні консерви “Сайра тихоокеанська натуральна”, повідомляє портал “Верховенство права”.

Як повідомляється, підробкою є консерви виробництва черкаського заводу “Альфа-Етекс” під торговою маркою “Аквамарин”. Термін дії ліцензії на виробництво продукції під цією маркою в “Альфа-Етекс” закінчився ще у 2018 році тому будь-які консерви “Аквамарин” під маркуванням “Альфа-Етекс”, що випущені в 2019 році, є підробкою.

Також фальшиві консерви виявили у Черкасах, Дніпрі, Полтаві та Кременчуці. Мережа супермаркетів АТБ вже прибрала з продажу всі консерви “Аквамарин”.

Нагадуємо, що нещодавно у дитячому харчуванні, яке продавалось в харківських магазинах, виявили небезпечні домішки. В тому числі — миш’як.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Дніпром сміливий пес вирвав з лап смерті 4-річну крихітку: "тисне лапу" вся Україна.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові рятували паралізованого пенсіонера: на 4 поверх - без страховки, герої серед нас.