Напередодні свята Хелловіна харків'яни вбралися у страшні костюми і вирушили в парк Горького на вечірню прогулянку. Фото і відео моторошного параду опублікували в місцевому співтоваристві в соцмережах.

Брати участь у параді прийшли близько сотні харків'ян. Не зважаючи на те, що їх було небагато, вони намагалися виглядати якомога страшніше. І це їм вдалося – костюми і грим були на висоті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Моторошні кадри параду нечисті

Небольшой ролик сегодняшнего празднования Хэллоуина в парке Горького 🎃

Geplaatst door ХС • Харьков op Zaterdag 26 oktober 2019

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці залишаться без улюблених фільмів і серіалів популярні сайти закриті назавжди, що робити.

Також "Знай.uа" писав, що президент МАУ повідомив українцям сумні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".