Вчора в Харкові стартував кінопоказ “Заборонене українське кіно” в рамках кінопроекту “Харківський бузок”, повідомляє портал “Город Х”.

В рамках кінопоказу було заплановано показ трьох українських кінофільмів, які в радянські часи були заборонені з різних причин. Вчора в інформаційно-виставковому центрі відбувся показ першого з трьох фільмів - “Тіні забутих предків” (1964) Сергія Параджанова, який відкрив відродження українського кіно.

Наступна стрічка, яку покажуть в рамках проекту “Заборонене українське кіно” - “Криниця для спраглих” (1965) Юрія Іллєнка. Її харків’яни зможуть подивитись 28 листопада. І завершить проект фільм “Пропала Грамота” (1972) режисера Бориса Івченка, якмий покажуть 12 грудня.

Усі покази розпочнуться о 18:00, вхід — вільний.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що в кінці жовтня в столиці відбудеться прем’єра фільму "Кошмарний директор або школа №5" з Дашою Астафьєвою та Дмитром Суржиковим в головних ролях.

Також Знай.ua писав, що "Мама Люда і голий Тарзан": Наташа Корольова розсмішила фанатів новим шоу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в сім'ї Наташі Корольової розлад: більше не разом, озвучені причини.