Військовий інститут танкових військ Харківського політехнічного інституту відвідали представники польської Військово-технічної академії імені Ярослава Домбровського, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, візит пройшов у рамках програми НАТО по покращенню військової освіти. В рамках візиту польська делегація вивчила учбові плани харківського вишу на відповідність їх стандартам НАТО, а також визначили напрями співробітництва на найближчі роки.

В НАТО зробили гучну заяву щодо Донбасу
В НАТО зробили гучну заяву щодо Донбасу

Також обговорили спільну участь особового складу вишів у конференціях, спортивних змаганнях та курсах стандартизації в країнах НАТО.

Нагадуємо, що мешканці Вінничини відправили на Донбас українським бійцям понад 10 тонн різних смаколиків.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав про те, що до Дня захисника України у Львівській міській раді підрахували і оприлюднили сумну статистику загиблих захисників зі Львівщини, які полягли, відстоюючи справедливість на Сході України.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що а львівському вокзалі військовим виділили окремі "апартаменти".