У Харкові знов викрили аферистів, які обманюють людей щодо оренди квартир, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомив один з потерпілих, через інтернет він знайшов привабливу пропозицію — квартира в центрі Харкова за 4 тисячі гривень на місяць та домовився зустрітись з ріелтором. Остання почала на нього тиснути для того, щоб змусити підписати угоду, обіцяючи, що після підписання та сплати за перший і останній місяці вони підуть дивитись житло. А потім вивела потерпілих на вулицю та попросила зачекати. Через деякий час потенційні орендарі квартири повернулись до офісу, але ріелтор повідомила, що гроші їм не повернуть.

Оренда житла
Оренда житла

За словами адвоката, аферисти за цією схемою працюють у Харкові вже понад десять років та рекомендував уважно читати те, що пропонується підписати, та вимагати чек через касовий апарат.

Нагадуємо, що у Києві активізувались шахраї, які обманюють людей під час обміну валют.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що дружина Тимчука розкрила правду про загибель нардепа.

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка.