Артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин, повідомляє портал “Insider News”.

Як повідомляється, на думку артистів, зоозахисники, які вимагають заборонити використання тварин у цирку, не мають жодних доказів жорстокого поводження з тваринами та ніколи не були за кулісами, а просто відпрацьовують гранти.

Також артисти вважають, що заборона використання тварин знищить цирк, оскільки зникне найбільша аудиторія циркових вистав — батьки з дітьми. На думку представників цирку, дітям найбільше цікаві саме номери з тваринами, оскільки виступи фокусників, жонглерів, акробатів і так далі зрозумілі більш старшій віковій аудиторії, якої в цирку значно менше.

Нагадуємо, що використання тварин у цирках вже заборонено в деякий містах України. Так, на початку жовтня таке рішення прийняла міська рада Львова.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в 2016 році 147 тигрів були вивезені зі скандального "Храму тигрів" у Таїланді в провінції Канчанабурі.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 15 вересня, у Києві та ще 23 містах України пройшов Марш на захист тварин.