Сьогодні, 24 жовтня, у Харкові та області синоптики прогнозують прохолодну та хмарну погоду без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків, температура вдень сьогодні становитиме від 15 до 17 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 8-10 градусів вище нуля. Вітер — західний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні прохолодна погода та тумани очікуються по всій території України. Лише на Закарпатті буде дещо тепліше — до 24 градусів вище нуля.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні офіційний курс дещо знизився та становить 24,89 гривень за долар.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Таокж “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять одного з апостолів від 17 — святого Пилипа.