В одному з харківських районів наближується до завершення робота над найбільшим в Україні муралом, повідомляє портал “Комментарии”.

Як повідомляється, мурал створюють на вулиці Людвіга Свободи, що на Олексіївці. Він розташувався одразу на трьох торцевих стінах дев’ятиповерхового будинку. На муралі будуть зображені шість китів. Один з них великий — косатка довжиною 28 метрів. Інші ж — менші. За словами автора муралу Сергія Калмикова, вони були додані для місцевих мешканців, оскільки цілком картина буде видна лише від станції метро.

Завершити мурал, над яким працюють вже два тижні, планують до кінця жовтня.

Нагадуємо, що нещодавно у Запоріжжі з’явився мурал, присвячений українській революції.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, кияни винайшли дешевий спосіб латання дірок на тротуарах, тепер столиця радує всіма барвами мозаїки.

Також Знай.uа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.