Мешканці Харкова пропонують обладнати безкоштовним доступом в інтернет найдовші маршрути міського транспорту, повідомляє портал “Город Х”.

З петицією про це харків’яни звернулись до мера міста Геннадія Кернеса. На думку авторів пропозиції — інтернет в найдовших маршрутах міського транспорту просто необхідний для того, щоб пасажирам було, чим зайнятись під час довгих поїздок. Зокрема, пропонується обладнати доступом в інтернет автобус №119 та тролейбуси №3, 19 та 35.

Тролейбус
Тролейбус

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд до міської ради, вона має набрати п’ять тисяч підписів за три місяці.

Нагадуємо, що днями в одному з харківських тролейбусів водій зробив кондукторці пропозицію руки й серця просто на очах в пасажирів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількость ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.