Національна комісія з державного регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг затвердила нові тарифи на газ для населення, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на АТ “Харківгаз”.

Як пояснюють газовики, відтепер тариф на розподіл газу залежатиме від того, який його об’єм був використаний за минулий рік. І цю суму розіб’ють на частини, які населення виплачуватиме щомісячно. Середня вартість доставки газу для мешканців Харківської області — 116 гривень на місяць. Ці гроші підуть на екстрений ремонт мереж, підтримання функціонування газопроводів, модернізацію системи, роботу з лічильниками, клієнтські сервіси та податки.

В Україні знову знизять ціни на газ
В Україні знову знизять ціни на газ

Також в АТ “Харківгаз” стверджують, що останні 5 років тариф був дискримінаційним, необгрунтованим і це привело до збитків у 2 мільярди гривень.

Нагадуємо, що нещодавно було анонсоване збільшення тарифів на опалення для мешканців Одеси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як передавав Знай.ua, Зеленський попередив українців про загрозу зриву опалювального сезону.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Києві різко "передумали" вмикати опалення.