Виступ ректора Полтавського національного педагогічного університету Миколи Степаненка ст ав темою для обговорення у ток-шоу на російському телеканалі, повідомляє портал “Зміст”.

Як повідомляється, під час свого виступу на відкритті виставки “Фактор свободи. Мазепинці. Петлюрівці. Бандерівці” Степаненко продекламував вірш Віталія Якубівського “Ми будемо завжди бандеритись”. Цей виступ став однією з тем обговорення в рамках ток-шоу “60 минут” на російському телеканалі “Россия-1”.

Під час обговорення ведуча шоу повідомила, що Степаненку аплодували депутати Верховної Ради, хоча насправді виступ відбувався у Полтавському краєзнавчому музеї. Сам Степаненко знає про те, що його виступ потрапив до ефіру російського телебачення та не бачить сенсу продовжувати просувати інформацію, яку розголошують пропагандисти.

Нагадуємо, що у Запоріжжі захисникам Вітчизни присвятили новий мурал, який з’явився біля центрального автовокзалу міста.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.іа, кияни винайшли дешевий спосіб латання дірок на тротуарах, тепер столиця радує всіма барвами мозаїки.

Знай.іа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.