У Харківській області прикордонники затримали мікроавтобус Volkswagen Т4, у якому їхав чоловік з трьома дітьми, повідомляє портал “StatusQuo”.

Інцидент стався у селищі Глибоке Харківського району. Як повідомляється, в чоловіка не було при собі документів на мікроавтобус. Двом пасажирам було по 16 років, ще одному — 11. Бус їхав у напрямку російського села Варишкіне.

Нагадуємо, що днями СБУ на Харківщині викрила угрупування, яке займалось контрабандою сільськогосподарської хімії до Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був схований у мішках з речами, що були у вжитку.