Орендувати житло в Харкові у вересні стало дорожче і вартість продовжує зростати, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на Державне управління статистики.

Як повідомляється, в середньому у вересні вартість оренди житла у Харкові різко підскочила майже на 300 гривень і наразі Харківщина вийшла на п’яте місце серед регіонів України за вартістю оренди. Дорожче, ніж на Харківщині, житло лише у Києві, в Одеській, Львівській та Закарпатській областях.

оренда житла
оренда житла

Проте, за словами експертів, реальна вартість житла може відрізнятись, оскільки власники часто просять орендарів сплачувати за комунальні послуги, що збільшує витрати за оренду житла на 1500-2000 гривень.

Нагадуємо, що ті, хто орендує житло, опинились у переліку категорій населення, яким необхідно буде заново оформити субсидії на оплату комунальних послуг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галина Третьякова, нардеп від "Слуги народу" і голова Комітету соцполітики та захисту прав ветеранів розповіла, що в 2022-2023 Кабмін збирається запустити в країні накопичувальну пенсію.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні відбудеться індексація доходів: кому пощастить отримати більше грошей.