В одному з тролейбусів Харкова пасажири стали свідками незвичайної пропозиції руки та серця, повідомляє портал “Hronika.info”.

Як повідомляється, водій тролейбуса 31-го маршруту зробив пропозицію руки і серця кондуктору цього ж тролейбуса просто в салоні на очах у пасажирів. Останні встигли зафільмувати зворушливе зізнання та викласти відео в соціальні мережі.

В 31 троллейбусе водитель сделал предложение своей невесте-кондуктору 💐 Следующая остановка - «замуж». Выходим, девочки!

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 20 oktober 2019

Нагадуємо, що на минулому тижні у Харкові черговий водій маршрутки “відзначився” хамством на адресу пасажирів-пільговиків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількость ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.