У суботу, 19 жовтня, синоптики обіцяють сонячний день практично без хмар. Опадів не буде, а температура повітря прогріється до +8 +21 градуса. Бабине літо в Харкові в самому розпалі і протримається навіть до початку тижня.

У Харкові сьогодні буде сонячно і тепло.

Найхолодніше сьогодні буде в Краматорську, Миколаївці, Куп'янську. Хмарна ніч та похмурий ранок зміняться в цих містах ясним днем та безхмарним вечором. На термометрах +5 +20 градусів.

Єдиний мінус на сьогодні, про який нагадують синоптики, це тумани і в зв'язку з цим погіршення видимості до 500 метрів. Будьте уважні на дорогах.

Синоптики попереджають лише про підступних туманах з ранку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що вже в кінці жовтня 2019 року українцям покажуть гарантований пакет медичних послуг, які держава буде платити за наше лікування.

Знай.uа писав, що в рамках національної премії Global Teacher Prize Ukraine, яка відбулася 5 жовтня, компанія Microsoft нагородила самого інноваційного вчителя України.