З жовтня 2019 року харків’яни та мешканці Харківської області за газ стали платити за іншою ціною, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на НАК “Нафтогаз”.

Як повідомляється, ціна на блакитне паливо для населення у жовтні знизилась майже на 5 відстоків у порівнянні з вереснем та становить 5127,3125 гривень за тисячу кубометрів. Відповідно, мешканці Харківської області за блактине паливо платитимуть із розрахунку на 6309,4433 гривень за тисячу кубометрів, а харків’яни — 5767,0433 гривні за тисячу кубометрів.

для чого потрібні облгази
для чого потрібні облгази

Ціна на газ складається з вартості самого блакитного палива, його транспортування, розподілу, торгової надбавки постачальника та податку на додану вартість.

Нагадуємо, що нещодавно мешканці Вінничини отримали листи від комунальників, у якиї йшлось про те, що вони мають заборгованість за спожиту електроенергію за цей рік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як передавав Знай.ua, якщо не знизити ціну газу для Луганської ТЕС, то з 1 жовтня в області розпочнуться відключення електроенергії

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Вінниці рекордно подорожчає вода.