Суддя Харківського окружного адміністративного суду Олена Ізовітова-Вакім, яка прифмала рішення проти Євромайдану, успішно пройшла переатестацію, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, у листопаді 2013 року Ізовітова-Вакім ухвалила рішення про обмеження права громадських організацій на мирні зібрання, мотивуючи це запобіганням розповсюдженню інфекційних хвороб та перешкодами руху транспорту. Ці заборони стосувались акцій на площі Свободи та біля центральної клінічної лікарні Укрзалізниці №5, а також в інших місцях Харкова.

У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду
У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду

За даними Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Ізовітова-Вакім під час переатестації набрала 725 балів та була визнана такою, що відповідає займаній посаді.

Нагадуємо, що на минулому тижні у Вінниці вперше заступила на варту служба судової охорони, яка буде запезпечувати громадський порядок у всіх судах міста.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як передавав Знай.ua, ЗСУ дозволять використовувати бойову техніку та зброю в особливий період.

Крім того, Знай.ua писав про те, що в судах вирішили збільшити безпеку, та закупили протиударні щити, боєприпаси і броньовані папки-щити.