Сьогодні 17 жовтня, у Харкові та області синоптики прогнозують ясну та теплу погоду без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Як повідомляється, температура повітря вдень становитиме від 19 до 21 градуса тепла, а вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 7-9 градусів вище нуля. Вітер — східний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні бабине літо пануватиме не лише на Харківщині, а й по всій території України — в усіх областях синоптики прогнозують ясну та теплу погоду.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня дещо послабла: її офіційний курс на 17 жовтня становить 24,83 гривні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні православні християни вшановлюють пам’ять священномученика Ієрофея Афінського.