Новий тролейбусний маршрут буде створено у Харкові найближчим часом, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на заступника міського голови з питань інфраструктури Євгена Водовозова.

Як повідомляється, новий маршрут сполучатиме станцію метро “Героїв Праці” та розворотний круг на вулиці Наталії Ужвій на Північній Салтівці. На цьому маршруті в тому числі працюватимуть нові тролейбуси, які почали поступати в Харків в рамках угоди про закупівлю, укладену з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Також у Харківській міській раді анонсували відновлення курсування тролейбусів за маршрутом №17 між площею Свободи та заводом “Комунар” на вулиці Рудика.

Нагадуємо, що сьогодні в соціальних мережах з’явилось відео, на якому водій маршрутки відмовляється брати в салон пенсіонера-пільговика.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількость ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.