В Куп’янському районі Харківської області затримали чоловіка, який 13 жовтня влаштував різанину, захищаючи дружину, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, затриманий разом із дружиною знаходився у кав’ярні, де гуляли з друзями. Приблизно о першій годині ночі жінка пішла додому, нікого не попередивши. По дорозі на неї напав невідомий. Крики про допомогу почув чоловік, який також повертався додому — він вдарив нападника по голові, а потім ножем у пах, після чого втік.

поліція
поліція

Наразі нападник знаходиться в лікарні, а чоловіка потерпілої затримано. Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 152 та частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що у минулу п’ятницю перед футбольним матчем між збірними України та Литви помер військовослужбовець Національної гвардії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Аброськін розсекретив "блатні" розборки: трьох "злодіїв в законі" позбавили статусу.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що відомого українського актора жорстоко побили в Польщі: зламаний ніс замість зарплати і сліди удушення на шиї.