На одній з вулиць Харкова вже майже не залишилось асфальту, повідомляють соціальні мережі.

На відео, знятому на вулиці Староверещаковській, яке виклала користувачка, видно, що замість асфальту на вулиці велика калюжа та бруд. “Люди, це Харків!”, підписала своє відео користувачка.

В коментарях пояснили, що в цьому місці на дуже невеликій глибині протікають грунтові води. І декілька десятиліть тому, коли прокладали вулицю, такого руху транспорту, особливо вантажного, як зараз, там не було.

Нагадуємо, що сьогодні через зведення прольоту Шулявського мосту перекриють одну з найголовніших магістралей Києва — проспект Перемоги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, незгасними залишаються гучні теми звільнення його заступників і скандальної Шулявській розв'язки, яка вже рік тримає киян у "транспортних заручниках".

Також портал Знай.ua писав, що у Києві ОТТ-сервіс Ланет.TV створив трансляцію декількох ключових транспортних розв'язок міста.