Молодіжна збірна України з баскетболу 3х3 стала фіналістами чемпіонату світу, який завершився у китайському Ланьчжоу, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, в груповому раунді українські баскетболісти здобули три перемоги у чотирьох матчах — над збірними Киргизстану, Катару та Бразилії, і програли італійцям. В чвертьфіналі українці переграли збірну Аргентини, а в півфіналі виграли в Нідерландів.

Росія достроково вилетіла з чемпіонату світу по баскетболу
Росія достроково вилетіла з чемпіонату світу по баскетболу

Варто зазначити, що готував збірну України тренер з Харкова Тімур Арабаджі, один з гравців того складу збірної, який сім років тому посів на чемпіонаті світу третє місце.

Нагадуємо, що футбольна збірна України вчора достроково оформила вихід у фінальну частину чемпіонату Європи 2020 року, обігравши вдома португальців з рахунком 2:1.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як писав Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко погодився очолити "Мілан", але при цьому він хоче зберегти посаду тренера української збірної, і суміщати дві посади.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, екс-головний тренер збірної України і київського "Динамо" Олег Блохін отримав пропозицію від європейського клубу.