Футбольний клуб “Металіст-1925” з Харкова наразі лідирує у Першій лізі за середньою відвідуваністю, повідомляє портал “Трибуна”.

Як повідомляється, в середньому на матчі харківського клубу приходять 4996 глядачів. Друге місце посідає івано-франківське “Прикарпаття”, яке збирає в середньому 3792 глядачі, а замикає першу трійку клуб “Рух” з міста Винники Львівської області. На його домашні матчі в середньому приходять 3100 глядачів.

Збірна України з футболу піднялася у рейтингу ФІФА
Збірна України з футболу піднялася у рейтингу ФІФА

Найнижча відвідуваність — у “Кремня” з Кременчука Полтавської області, на чиї матчі приходить в середньому всього 342 глядачі.

Нагадуємо, що в п’ятницю у Харкові грала матч відбору на Євро-2020 збірна України, яка обіграла збірну Литви з рахунком 2:0.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.uа писав, що зірковий легіонер "Динамо" Кендзьора привітав своїх з розгромною перемогою: у кроці від "Євро 2020".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Мессі зізнався легенді у коханні: "Він був найкращим у мене".