Черговий акт вандалізму стався вчора ввечері у Харкові відносно пам’ятника Героям Української Повстанчої Армії, повідомляє портал “057.ua” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, невідомі облили пам’ятний знак зеленою фарбою вчора приблизно о 22:00. Проте, коли на місце приїхали правоохоронці, пам’ятник вже був чистим, лтише на землі та листі були видні залишки слідів від фарби.

Нагадуємо, що на минулому тижні вандали вчергове пошкодили монумент “Дружба народів” у Мелітополі Запорізької області.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.