Мешканці чотирьох об’єднаних територіальних громад Харківської області впершще зможуть обрати собі голів та депутатів, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, перші вибори голів та депутатів рад в Донецькій, Кондрашовській, Курилівській та Петрпопавлівській об’єднаних територіальних громадах Харківськох області пройдуть вже в цьому році, 22 грудня. Ці територіальні громади об’єднали від двох до семи сільських рад в Балаклійському та Куп’янському районах.

вибори
вибори

Загалом вибори пройдуть в 86 об’єднаних територіальних громадах 21 області, а ще в 35 адміністративно-територіальних одиницях відбудуться додаткові вибори.

Нагадуємо, що рішення про проведення виборів було ухвалене новим складом Центрвиборчкому 11 жовтня, а виборчий процес розпочнеться 2 листопада.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 13 вересня, Верховна Рада України звільнила весь склад Центральної виборчої комісії

Також Знай.ua писав, партії отримали кошти від ЦВК, "Слузі народу" Зеленського перепало найбільше.