Скандал, який виник навколо сепаратиських поглядів співробітника Харківського академічного театру музичної комедії Петра Мальцева, набуває нових подробиць. Скандальний музикант відомого харківського музичного закладу на воїй сторінці у мережі Фейсбук вибачився за опальні слова, які раніше опублікував у мережі.

Як відомо, резонанс викликав допис музиканта про українських бійців, які борються за справедливість на сході України.

"Коли ж вас всіх там переб'ють-то, воїни хреновы, і ми заживемо мирно...стріляєте по своїм містам і називаєте це "перемогой"? Та оголосіть вже війну, нападите на ненависну Росію. Не торгуйте з нею, як ваш бос Петя. Кого ви хочете перемогти? Чому вашого патріотизму вистачає лише на те, щоб загнати людей похилого віку в підвали", - саме такі слова написав Мальцев.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Керівництво театру виправдовуається,що радикальних поглядів свого співробітника не поділяє. До нього на роботі мають застосувати санкції матеріального характеру. Також театром ширяться чутки, що керівництво має намір звільнити Петра Мальцева.

Сам винуватець подій, що розгорнулись у Харківському театрі, написав у Фейсбук: "Я ще раз прошу вибачення за свої висловлювання, не зміг правильно сформулювати свою думку. Я не проти захисників України і не бажаю нікому смерті. Мене обурили коментарі людей які закликали до продовження війни, а я тільки за мир, адже скільки людей вже загинуло".

Нагадаємо, що авіакомпанія безцеремонно підсунула свиню українцям

Як повідомляв портал Знай.ua, Усейн Болт разом з друзями побився з 7 вихідцями зі східної Європи

Також Знай.ua писав про те, що українська державна компанія "Укрзалізниця" відома своїми жахливими умовами у потягах та часто потрапляє у гучні скандали.