Авіаперевізник-лоукостер SkyUp анонсував новий прямий рейс з Харкова до Грузії, повідомляє портал “Data.ua”.

Як повідомляється, 25 жовтня компанія почне виконувати рейси до Тбілісі, які в її розкладі замінять перельоти до іншого грузинського міста — Кутаїсі, які SkyUp виконував з початку червня цього року.

лоукост SkyUp
лоукост SkyUp

Вартість найдешевшого квитка в один бік становить 1764 гривні, а найдешевший квиток в обидва боки обійдеться пасажирам в 3674 гривні. Обидві ціни вказані без урахування багажу — лиже з ручною поклажею.

Нагадуємо, що сьогодні SkyUp також анонсував рейси з Києва до австрійського Зальцбурга, які почнуть виконуватись 28 грудня та триватимуть до 1 лютого 2020 року.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа розповідав про те, що внаслідок аварійної посадки Ан-12 на Львівщині загинули п'ятеро осіб.

Також Знай.uа оприлюднив інформацію про те, що на Львівщині сталася катастрофа, яка приголомшила мешканців села Сокільники.