На минулому тижні Верховна рада обрала одним з членів Центральної виборчої комісії харків’янина Павла Любченка, повідомляє портал “StatusQuo”.

Зараз Павло Любченко є професором Національного юридичного Університету Харкова та працює на кафедрі державного будівництва. Кандидатуру професора на посаду члена Центрвиборчкому підтримали 370 народних обранців.

Нагадуємо, що на початку вересня Верховна Рада розпустила колишній склад Центральної виборчої комісії, який займався проведенням цьогорічних виборів Президента на народних депутатів Верховної Ради України.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдану заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.