Міністр освіти та науки України Ганна Новосад сьогодні прибуває до Харкова з робочим візитом, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Цей візит стане першим для Новосад на посаді міністра. В рамках поїздки до пепршої столиці голова МОН візьме участь в прес-конференції щодо проекту SEE Learning за участі українських та закордонних експертів. Вони розкажуть про те, чому в школярів необхідно розвивати “м’які” навички та про пробленми соціально-емоційного виховання школярів.

Міністр освіти Ганна Новосад
Міністр освіти Ганна Новосад

Також міністр відвідає дитячий садок “Теремок” та Харківську спеціальну школу імені Короленко, де ознайомиться з формами роботи з дітьми з особливими проблемами. Крім того, Новосад поспілкується з колективом” Регіонального механіко-технологічного центру професійної освіти Харківської області” та оглянуть учбово-практичний центр, де навчають слюсарів.

Нагадуємо, що найближчим часом усі школи України переведуть на українську мову навчання із збереження можливості вивчати мови та літературу національних меншин.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, представник президента вважає, що про регіональні мови слід забути

Також Знай.ua писав про те, що у закладі бариста відмовилася обслуговувати клієнта українською мовою