У Харкові масово затримують авіарейси, через катастрофу літака АН-12 поблизу Львова. Катастрофа, за півтора кілометри від Міжнародного аеропорту Львів ім. Данила Галицького, відгукнулася харків’янам.

Через тимчасове закриття аеропорту у Львові, рейс авіакомпанії МАУ PS034 Львів – Київ був затриманий. Через це 91 пасажир втратив стикування в аеропорту "Бориспіль" з рейсами МАУ в Нью-Йорк, Пекін, Відень, Гельсінкі, Стамбул, Мюнхен, Париж, Тель-Авів, Рим, Ларнаки, Мілан, Афіни, Брюссель, Дюссельдорф, Франкфурт , Копенгаген, Тбілісі, Єреван, Харків і Одесу.

На сторінці Fly UIA в соціальній мережі Фейсбук йдеться про те, що авіаквитки трансферних пасажирів будуть безкоштовно переоформлено на альтернативні найближчі рейси МАУ і авіакомпаній-партнерів в пункти їх призначення.

"Пасажирам далекомагістральних рейсів в Нью-Йорк і Пекін, які змушені будуть затриматися в Києві в очікуванні своїх рейсів, авіакомпанія МАУ забезпечить розміщення в готелі, харчування та трансфер", – йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, тіла військових збирають на місці катастрофи Ан-12 під Львовом.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в аварійній посадці Ан-12 на Львівщині загинуло п’ятеро осіб.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що на Львівщині сталась авіапригода, яка приголомшила жителів села Сокільники.