Представники союзу учасників АТО у Лозовій на Харківщині обурились виглядом пам'ятного знака, який виглядає "карикатурно". Вирізали з латуні силует солдата і пшеничні колоски для стели, яку розмістили у сквері воїнів АТО.

Ветерани обурились у соцмережах, передає місцевий телеканал "Сігма ТБ". Як висловився Володимира Олешко, член Лозівського союзу учасників АТО, силует воїна, вирізаний з латуні і колоски виглядають «карикатурно» як для такого видатного пам’ятника. Тому його треба переробляти.

Ветерани киплять від обурення, адже гроші на пам'ятний знак виділили чималі. Про ситуацію, яка склалася навколо пам'ятного знака у міські раді коментують так:

"Ми подали претензії до фірми, яка виконувала. Тут, на жаль, у нас склалася ситуація, що пам’ятний знак йде в рамках благоустрою скверу учасників АТО. Безпосередньо ми не спілкуємося з виконавцями. Тобто зараз ми почали на них певний тиск, вони вже один раз цього солдата переробляли".

Як зазначив секретар міської ради Сергій Коба, міськрада ставитиме вимоги до якості роботи, оскільки сума там "досить значна".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даними Знай.ua, у Запоріжжі з'явиться пам'ятне місце для учасників АТО.

Як передавав Знай.ua, Бабин Яр став "дорогою смерті" для тисяч невинних.

Крім того, Знай.ua писав про те, що бойовики десятки разів атакували ЗСУ, є загиблі.