Потужний концерт у супроводі симфонічного оркестру прозвучить 6 жовтня у палаці студентів НЮАУ ім. Ярослава Мудрого у Харкові. Його підготував триб'ют-бенд BEAST - проєкт, який визнали не тільки фанати рок-музики, а й самими учасниками колись надзвичайно популярної рок-групи Арія.

Співаки кажуть, що проєкт BEAST, єдиний на теренах пост-радянського простору і обіцяють незабутні враження від улюблених хітів.

Один з учасників проекту "Голос країни" Іван Ворон і tribute група BEAST виконують якісно, ​​за всіма технічними нормами, а головне передаючи емоційну атмосферу всі хіти легендарної групи.

"Воля і розум", "Палаюча стріла", "Безтурботний ангел", шість років поспіль захоплюють серця шанувальників року.

На концерті обіцяють заспівати шедевральні речі, такі як "Я вільний", "Втрачений рай", "Візьми моє серце", "Осколок льоду", "Герой Асфальту", "Ангельський Пил" та багато інших мега хіти групи АРІЯ.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Супроводжуватиме музиканів естрадно-симфонічний оркестр під керуванням Ігоря Знатокова ", - повідомляють організатори.

Як повідомляв Знай.ua, група BRUTTO представляють пісню і кліп "Мельхиор и Каспар" і анонсують вихід документального фільму.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що фінська рок-група Apocalyptica анонсує вихід нового альбому та концерт у Києві.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що король опери несподівано пішов, світ прощається із золотим голосом.