Від сьогодні 4 жовтня у Харкові розпочався міжнародний "Фестиваль гігантських китайських ліхтарів". Фестиваль крокував понад 40 країнами світу, доки дістався України, а від сьогодні феєрія досягла Харкова.

Щоп'ятниці та на вихідні для харків'ян працюватимуть унікальні свтлові інсталяції та шоу-програми на території парку "Летопарк".

Фестиваль відвідав успішно пройшов у Києві та Одесі, а нині неймовірні враження чекають на мешканців Харкова.

Організатори фесту обіцяють неймовірні селфі на тлі велетенських фігур з шовку, які світяться, це сади панд, оленів і райських птахів, барвисті фігури рожевих фламінго - всього 30 гігантських світових інсталяцій, які розповідають втаємничену історію та культуру давнього Китаю. 40-метровий вогнедишний дракон буде центральною фігурою фесту.

Китайські світлові фігури бавитимуть харків'ян та гостей міста до 3 листопада. Попри те, на фесті демонструватиметься феєрична шоу-програма у якій покажуть свої таланти українські та китайські артисти, комусь запам'ятається дивовижне фаєр-шоу, будуть проведені тематичні майстер-класи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

для любителів гастроновинок буде можливість скуштувати страви традиційної китайської кухні і побувати на справжній чайній церемонії.

Як повідомляв Знай.ua, в Харкові стартує незвичайний показ мод.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що киян запрошують на фестиваль вуличної їжі "Ulichnaya Eda"

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що у Франківську відбувся фестиваль капусти.