У Харкові жінці відрізали електроенергію, кажуть заборгувала, хоча харків'янка переконана, що стала жертвою шахраїв, адже платить за показами лічильника вчасно.

Алла Розова кілька років тому відмовилась від газопостачання і перейшла на електроопалення. Готує їсти та гріється за допомогою електрики.

Мешканка будинку 195-Д, по вулиці Клочківська розповідає, що 10 вересня отримала сповіщення про відключення електроенергії. Жінка задзвонила на гарячу лінію, де їй повідомили про борг у 6 тисяч гривень. Свою заборгованімсть Алла Розова не визнає, і вппевнена, що стала жертвою шахраїв.

Жінка розповідає: "На лічильнику в мене показання 29032, а в квитанції пишуть 30038. тобто на тисячу кіловат приписують."

Харків'янка хворіє на діабет, зазначає, що дотримання правильного харчування життєво необхідно. Та без електроенергії це стало неможливим.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Начальниця центра обслуговування споживачів ПрАТ "Харківенергозбут" Юлія Макєєва, вважає, що Аллі Розовій надана повна обґрунтована відповідь на усі питання стосовно стану заборгованості, та шляхи вирішення. Та рекомендує сплатити борг та ще трохи додати за повторне підключення.

За даними Знай.ua, роми намагалися викрасти зі школи маленьку киянку.

Як передавав Знай.ua, у Мінсоцполітики оприлюднили покрокову інструкцію для українців.

Крім того, Знай.ua писав про те, що Україна почала імпорт електроенергії з РФ.