Сьогодні 4 жовтня у Харкові погода буде хмарною, але сонце пробиватиметься крізь хмари, підморгуючи харків'янам та даруючи гарний настрій. Проте, не слід довіряти першому враженню, адже до вечора, через примхи Осені, у Харкові розпочнеться дощ.

Температура повітря зранку +13, прогріється до +19 у полудень, а по обіді досягне +21. Попри те, підвищена вологість повітря - 90-70% негативно впливатиме на людей з проблемами дихальної системи.

Південний вітер, який дмухатиме зі швидкістю 3-4 м/с, змінить свій напрямок спочатку на південно-західний, а пізніше ввечері, подує із заходу зі швидкістю 1-2 м/с.

О 18:00 синоптики обіцяють сильний дощ, тож парасолька буде точно не зайвою. За прогнозами метеорологів, дощ не припиниться до самого ранку, посилюватиметься ближче до пізнього вечора.

Сонце розбудило харків'ян о 6:38 за Київським часом, а попрощається з мешканцями міста о 18:09. Проте, через хмари і дощ, світловий день здаватиметься коротшим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За даними Знай.ua, найближчі дні в Україну з Центральної Європи прийде холодне і вологе повітря.

Як передавав Знай.ua, православна церква в цей день вшановує пам'ять апостола від 70-ти Кодрата єпископа Афінського.

Крім того, Знай.ua писав про те, що сьогодні 4 жовтня українці промокнуть до нитки.