Шевченківський районний суд Харкова визнав винною жінку, яка допустила смерть свого семирічного сина, не викликавши йому своєчасно швидку допомогу, повідомляє портал “Дозор”.

Як повідомляється, в лютому співмешканець горе-матері сильно штовхнув пасинка, від чого той вдарився головою об ліжко. Згодом в хлопчика погіршилась хода, він почав скаржитись на головні болі та запаморочення, але матір швидку допомогу не викликала, через що дитина померла. Експерти встановили, що хлопчика можна було б врятувати, якби медиків викликали вчасно.

У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду
У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду

Під час суду жінка повністю визнала свою провину та сказала, що не викликала швидку допомогу, бо боялась співмешканця. Останній був раніше судимий за побиття власної доньки.

Суд присудив горе-матері три роки обмеження волі із заміною на однорічний випробувальний термін.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадуємо, що днями у Харкові викрили чоловіка, який для вирішення власних проблем користувався придбаним на ринку липовим посвідченням поліцейського посадовця.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував всі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні до долару виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.