Мешканка Харкова в соціальних мережах поскаржилась на те, що її обікрала щипачка, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, пасажирка тролейбуса помітила підозрілу жінку, яка разом з молодиком дуже довго терлась біля неї, а після того, як вони вийшли, виявилось, що сумка постраждалої порожня. Також потерпіла повідомила про те, що з боку поліції ніяких дій не було при тому, що вона цих крадіїв бачить дуже часто.

#нампишут Эта девушка обчищает сумки по автобусам. Работает с парнем лет 25-30, высокий со светлыми волосами. 10...

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 2 oktober 2019

Під фото в соцмережах користувачі написали, що ця крадійка — відома в Харкові, яка Катька-ручка і “працює” вона не тільки у транспорті, а і на ринку “Барабашово”.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно харків’яни скаржились на злодійку, яка, маскуючись під лікаря, обчищає відвідувачів поліклінік та лікарень.

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжя сварка між братом і сестрою закінчилася справжньою різаниною.

Також Знай.uа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.