В Харківській академії національної гвардії курсантів змушують розгрібати помиї та віджиматись, повідомляє портал “Обозрєватель” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, колишній активіст харківського “Правого сектора” виклав в інтернет відео, на яких видно, як курсанти миють бордюри, підмітають пісок, розгрібають бордюри та скаржаться на те, що їх примушують робити те, що ніяк не пов’язане із службою.

Також курсанти скаржаться на те, що після того, як в одного з них в тумбочці знайшли чіпси, їх усіх примусили стояти із стільцями в руках, а через неправильно застелене ліжко вони віджимались у протигазах. Також активіст повідомив про те, що керівництву про це відомо.

В самій академії повідомили, що інцидент із стільцями трапився два роки тому, вже встановлено усіх, хто присутній на фото та розпочате службове розслідування.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадуємо, що влітку Харківська академія нацгвардії вже втрапила в скандал через випуск курсантів під пісню російського співака Олега Газманова.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що через випуск військових авіаторів було частково перекрито харківську площу Свободи.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що в Харкові розгорівся скандал через повернення старої назви одному з міських проспектів.