В Харківському національному театрі опери та балету відкрилась виставка робіт юного художника Георгія Бастанжіяна, повідомляє агентство “Укрінформ”.

Як повідомляється, художник, якому виповнилось лише 8 років, створює мініатюри, розміри яких менші за сторінку шкільного зошита, при цьому — з високим рівнем деталізації. На мініатюрах може бути зображено до 20 різних об’єктів, які переплітаються між собою, створюючи незвичайний всесвіт.

Фахівці порівнюють творчість Бастанжияна з нідерландським художником епохи Відродження Ієронімусом Босхом. Роботи юного харків’янина перемагали на виставках в Японії, Болгарії, Італії, Португалії, Франції та Туреччині.

Нагадуємо, що у Франції в оселі звичайної пенсіонерки знайшли картину флорентійського живописця Чімабуе вартістю до 6 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай.uа писав, що археологи знайшли безцінну знахідку, зберігалася 2000 років: мистецтво, яке не підвладне часу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Київський політех відзаначає 121-й день народження: чого ви точно не знали про найбільший виш Європи.