Сьогодні, 1 жовтня, у Харкові та області синоптики прогнозують теплу погоду з дощами протягом доби, повідомляє Гідрометцентр України.

Як повідомляється, температура вдень становитиме від 16 до 18 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 12-14 градусів вище нуля. Вітер — північно-західний, 7-12 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні синоптики на більшості території України прогнозують хмарну, але суху та теплу погоду. Лише на сході протягом доби очікуються дощі.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні офіційний курс гривні дещо знизився та становить 24,14 гривень за долар.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять мучениць Аріадни Проміської та Ірини Єгипетської.