Акцію для подорожуючих з Харкова до Стамбула анонсував турецький авіаперевізник Turkish Airlines, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, для тих, хто забронює квитки за Харкова до Стамбула до 14 жовтня, вартість перельоту буде знижена до 3450 гривень. Проте, знижки діють лише на рейси до 31 березня наступного року та тільки якщо бронювати квитки через сайт перевізника. На бронювання в офісі та авторизованих пунктах авіакомпанії ця акція не розповсюджується.

Нагадуємо, що наступного року харків’яни та гості міста отримають прямі авіарейси до Лондона та Берліна, які виконуватимуть авіакомпанії-лоукостери.

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакомпанія-лоукостер SkyUp анонсувала запуск нового внутрішнього рейсу між Харковом та Львовом.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що на Центальному залізничному вокзалі в столиці депутатську кімнату вирішили переоблаштувати під зал очікування для військовослужбовців.