Мешканці Харкова скаржаться на те, що телефонні шахраї почали їм дзворнити з німецьких номерів, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Як повідомляється, шахраї телефонують та пропонують взяти участь в певній “піраміді” чи заробити на біржі. Таким чином вони намагаються вивідати персональні дані потенційної жертви., які потрібні для банківських операцій.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Якщо ж виклик з одного номеру проігнорували, то зловмисники можуть намагатись дзвонити з інших номерів. При чому звертаються до потенційної жертви вони на ім’я. Тому харків’яни підозрюють, що шахраї десь вкрали базу даних з номерами.

Нагадуємо, що нещодавно правоохоронці знешкодили злочинців, які знімали гроші з чужих банківських карток за допомогою SIM-картки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай.uа писав, що "ваш син у лікарні, потрібні гроші": літній харків'янин попався на мерзенну вудку аферистів.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що на вашій карті - жирний нуль: літню франковчанку обвели навколо пальця одним SMS, як не потрапити на гачок аферистів.