На Харківщині, у Змієві, підліток Русанов Руслан зник з дому, поки його родина спала. Про це повідомили у ГУ НП області.

Зазначається, що раніше хлопець неодноразово тікав з дому. Про зникнення підлітка стало відомо близько 2:00 ночі 29 вересня. Йому 14 років, він ромської національності, на зріст – 155 см, має темне коротке волосся, карі очі. Особлива прикмета – темна родима пляма на спині в районі лопатки.

На хлопцеві можуть бути чорна спортивна кофта з червоними смугами на рукавах, спортивні штани синього кольору, чорні кросівки з білими смугами.

Нагадаємо, що у Дніпрі врятували двох рибалок, які застрягли на острові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Миколаєві двоє старшокласників виявили героїзм і врятували три дитячих життя, жертвуючи собою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що в київському озері втопився рибалка. Тіло загиблого з водяних нетрів діставали водолази.