Шість районів Харкова частково залишилися без води.

Про це повідомляє прес-служба "Харківводоканалу".

У суботу, 28 вересня частково припинили водопостачання в Київському, Московському, Немишлянскому, Новобаварскому і Холодногірському районах. Такі відключення пов'язані з ремонтом трубопроводу. В Харківському водоканалі наголошують, що водопостачання у цих районах не буде до сьогоднішнього вечора. А ось жителі Шевченківського району будуть відчувати тимчасові незручності до завтра.


"Харківводоканал" приносить вибачення за тимчасові незручності, а також просить поставитися до відключення води з розумінням. Також представники підприємства радять на час відключення запастися достатньою кількістю питної води.

Нагадаємо, що в Україні подорожчає "блакитне паливо". Спочатку Нафтогаз збирається збільшити вартість для промислових споживачів, проте на черзі, швидше за все, звичайні громадяни.

Як повідомляв Знай.uа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще